fbpx

Privacyverklaring

Kimvandenhurk.com verwerkt persoonsgegevens zoals aangegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.

Algemene informatie

Kim van den Hurk

Hugo de Grootplein 15-1

1052 KV Amsterdam

info@kimvandenhurk.com

KVK: 75092549

BTW: NL001816077B74 

Deze verklaring is van toepassing op de website: https://www.kimvandenhurk.com, en niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt. Mocht je vragen hebben over deze privacyverklaring, stuur dan een e-mail.

Welke persoonlijke gegevens van jou we gebruiken en waarom

Op de website kimvandenhurk.com en bij het afnemen van diensten van kimvandenhurk.com laat je (persoons)gegevens achter. 

Kim vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is bijvoorbeeld nodig om je een e-book of uitnodiging te sturen voor een workshop/evenement. Je voornaam wordt gebruikt om e-mailberichten te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Kimvandenhurk.com verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan het aanvragen van een e-book, het inplannen van een afspraak, of het reageren op een artikel) en van de diensten die je afneemt. 

Kim verzamelt de volgende persoonsgegevens

  • Voor de nieuwsbrieven: voornaam en e-mailadres
  • Klantgegevens: alle boekhoudkundige vereiste gegevens zoals naam bedrijf, adres, e-mailadres, BTW nummer en telefoonnummer
  • Website bezoeken: IP-adres, locatiegegevens, gegevens over jouw activiteiten op de websites, internetbrowser en apparaat type.

Website bezoekers jonger dan 16 jaar

Kimvandenhurk.com heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van website bezoekers jonger dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Kimvandenhurk.com kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Beschikt Kimvandenhurk.com ongewild over gegevens van jouw kind neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Doeleinden

Kimvandenhurk.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • voor het afhandelen van jouw bestelling, betaling, of gevraagde dienst 
  • om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te leveren of antwoord te geven op vragen 
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Kimvandenhurk.com is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belastingaangifte en/of facturering. 

Bij het niet delen van persoonsgegevens kan het zijn dat Kim een dienst niet kan leveren. Voor online diensten/producten is minimaal naam en e-mailadres nodig voor inlog- en facturatiegegevens.

Bewaartermijn

Kimvandenhurk.com bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen. Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden

Kimvandenhurk.com verkoopt jouw gegevens nooit aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij is altijd in een bewerkersovereenkomst vastgelegd dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Onderstaand de externe partijen waarvan Kim gebruik maakt: 

ActiveCampaign

Kimvandenhurk.com gebruikt ActiveCampaign voor het versturen van e-mails. Als je bijvoorbeeld een e-book aanvraagt via het contactformulier op de website, komen je gegevens terecht bij deze externe partij. 

Er staan verschillende formulieren op de website waarmee jij je kunt aanmelden voor een workshop, evenement, yogales of nieuwsbrief. Deze formulieren zijn allemaal gekoppeld aan ActiveCampaign, De data die Kim verzamelt via deze formulieren wordt verwerkt volgens de privacy policy van ActiveCampaign, bekijk deze hier.

Calendly

Het inplannen van een afspraak of kennismakingsgesprek verloopt via de widget van Calendly. Zij zijn verantwoordelijke voor het correct behandelen, bewaren en beveiligen van jouw data. Hier lees je hoe zij dit doen. 

Cookies

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Kimvandenhurk.com gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Kim jou gerichtere content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en diensten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan kimvandenhurk.com ben je geïnformeerd over de cookies die Kimvandenhurk.com gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookie melding krijgt.

Op de cookie-pagina staat het volledige overzicht met de cookies die Kimvandenhurk.com gebruikt. In deze verklaring vindt je alleen een korte toelichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je inspiratie nieuws, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je willen afmelden, stuur dan een e-mail.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdracht, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar: info@kimvandenhurk.com.

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Kimvandenhurk.com de kans op misbruik van je gegevens. De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Vragen en/of klachten

Op de website kimvandenhurk.com en bij het afnemen van diensten van kimvandenhurk.com laat je (persoons)gegevens achter. 

Kim vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is bijvoorbeeld nodig om je een e-book of uitnodiging te sturen voor een workshop/evenement. Je voornaam wordt gebruikt om e-mailberichten te personaliseren.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kimvandenhurk.com

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Amsterdam, 17 juni 2020