fbpx

Over Mij

Hoi, ik heet Kim

Nog niet zo heel lang geleden was ik helemaal ‘in mijn element’ in een drukke commerciële functie. Althans, daar was ik van overtuigd. Ik deed het blijkbaar goed, want ik maakte promotie na promotie. En die constante druk, die uitdaging, had ik zelf ook echt nodig. Dacht ik.

Na mijn studie Visual Marketing aan het Amsterdam Fashion Institute begon ik als Intercedent bij Randstad. Daarna vervolgde ik mijn carrière in de retail bij HEMA en Hudson’s Bay. Een drukke agenda, zowel zakelijk als privé, veel vrienden, sociale activiteiten, een fijn huis, een bovenmodaal inkomen. volgens de maatstaven van ‘de maatschappij’ zou ik perfect gelukkig moeten zijn. Toch voelde ik dat zelf niet zo. Ik wilde ‘andere dingen’ doen, al had ik geen flauw idee wat dit andere was.  

Toen, na aardig wat ups and downs, kwam het moment dat ik bij mijn coach op de bank zat en uit het niets gooide ik er uit: “Ik ben klaar met mijn baan, ik wil niet meer, ik heb ruimte nodig!” Ik stond versteld van mijn eigen woorden, maar voelde tegelijk dat deze kreet van heel diep kwam en dat ik hier gehoor aan moest geven… En dus zei ik mijn baan op om te ontdekken wat ‘dat andere’ is. 

Het bleek het begin van een prachtige reis, die zeker niet altijd makkelijk is. Luisteren naar je hart gaat vaak regelrecht in tegen wat je eigen mind je wijsmaakt. Die wil ons liever veilig houden, niet van de gebaande paden af. Terwijl daar juist onze groei en ontwikkeling te vinden zijn.

Ik volgde mijn hart naar India (echt de laatste plek die op mijn lijstje stond, de signalen kon ik echter niet negeren). Daar heb ik onder meer een Ashtanga Yoga Teacher training gevolgd en deelgenomen aan een 10-daagse Vipassana. Eenmaal terug in Nederland wist ik zeker dat ik hier iets mee wilde doen. Niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling  alsook professioneel. Na een jaaropleiding bij De Hooggevoelige Ondernemer ben ik hieraan gaan werken. Steeds meer durfde ik de riemen van mijn mind los te laten en mee te bewegen met de flow. Die bracht mij bij diverse opleidingen en trainingen: Reiki 1, Kundalini Yoga Teacher Level 1, AuraTouch Healing en Theta Healing. Allemaal opleidingen op het spirituele pad. De richting die mij van kinds al heeft aangetrokken. Echter nooit eerder over gedacht om hier professioneel iets mee te doen.

Alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd heeft mij zoveel gebracht; (zelf)vertrouwen, kracht, zelfliefde, helderheid, rust en een totaal ander perspectief op mijn eigen leven. Ik voel aan alles dat ik deze kennis en ervaring wil delen, want ik gun jou ook zo’n bijzondere ontdekkingsreis. Ik geloof dat wij de wereld samen nog mooier kunnen maken, als we ontdekken wat de stem van ons hart ons te vertellen heeft en we hier gehoor aan durven te geven.

Durf jij het aan om te onderzoeken wat je hart verlangt en ben je klaar om hier gehoor aan te geven? Het lijkt me te gek om jou te helpen in je kracht te gaan staan en vol overgave vanuit jouw hart te leven.  

   “Graag inspireer ik jou om vol overgave vanuit jouw hart te leven. Om zo jouw eigen unieke licht aan te zetten en kneiterhard te laten schijnen, te ontdekken hoe echt gelukkig te zijn. En de wereld samen nog mooier te maken.

 “Graag inspireer ik jou om vol overgave vanuit jouw hart te leven. Om zo jouw eigen unieke licht aan te zetten en kneiterhard te laten schijnen, te ontdekken hoe echt gelukkig te zijn. En de wereld samen nog mooier te maken.

Wat wil je van me weten? Let me know! 

11 + 3 =